Program

Pazartesi
Yoga Başlangıç
Temel Seviye
12:00
Gül Sevi ÜÇÜNCÜGül Sevi ÜÇÜNCÜ
Yoga 1
Temel - Orta Seviye
18:15
Meltem PAKERMeltem PAKER
Yoga Başlangıç
Temel Seviye
19:30
Meltem PAKERMeltem PAKER
Hatha Yoga (Sadece Online)
Her Seviye
21:00
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Salı
Yoga 1
Temel - Orta Seviye
12:00
Meltem PAKERMeltem PAKER
Yoga Orta-İleri
Orta - İleri Seviye
18:15
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Yoga 1
Temel - Orta Seviye
19:30
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Hatha Yoga
Her Seviye
20:45
Ayşegül SEZENAyşegül SEZEN
Çarşamba
Restoratif Yoga
Her Seviye
12:00
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Yoga 1
Temel - Orta Seviye
18:15
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Yoga Başlangıç
Temel Seviye
19:30
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Hatha Yoga (Sadece Online)
Her Seviye
21:00
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Perşembe
Yoga 1
Temel - Orta Seviye
12:00
Duygu ÇALIDuygu ÇALI
Çakra Yoga
Her Seviye
18:15
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Yoga Orta-İleri
Orta - İleri Seviye
19:30
Duygu AFACANDuygu AFACAN
Yin Yoga
Her Seviye
20:45
Meltem PAKERMeltem PAKER
Cuma
Yoga Başlangıç
Temel Seviye
12:00
Ayşegül SEZENAyşegül SEZEN
Power Yoga
Orta - İleri Seviye
18:30
Gülnihal FİDANGülnihal FİDAN
Sürpriz Ders
Her Seviye
20:00
Cumartesi
Asana Teknikleri
Her Seviye
11:30
Meltem PAKERMeltem PAKER
Pazar
Hatha Yoga
Her Seviye
11:30
Gül Sevi ÜÇÜNCÜGül Sevi ÜÇÜNCÜ
Çakra Yoga Nedir?
Yin Yoga Nedir?
Power Yoga Nedir?
Her Seviye Hatha Yoga Nedir?
Yoga Orta-İleri Seviye Nedir?
Yoga 1 Nedir?
Yoga Başlangıç Nedir?
WhatsApp Destek Hattı
Gül Sevi ÜÇÜNCÜ

Gül Sevi ÜÇÜNCÜ

2020’de başladığı yoga yolculuğuna 2022’de Yogakioo 280 Temel Eğitmenlik Eğitimi alarak devam etti. Aldığı eğitimin hemen ardından Chi Yoga’da her seviyeye uygun grup derslerinin yanı sıra verdiği özel derslerde öğrencileriyle bir araya geldi. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Anabilim Dalı’nda Doktora eğitimine devam etmektedir. 2014’ten beri, sadelik minimal yaşam felsefesi ile ilgilenen Gül Sevi bu yıl itibarıyla konuyla ilgili çeşitli atölyeler düzenlemeye başladı. Yoga onun için; yaşamı zihninde, ruhunda ve bedeninde hissetme farkındaliği geliştiren bir yoldur.


Meltem PAKER

Meltem PAKER

1995 yılında Bursa’da doğdu. 2020 yılında Anadolu Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezun oldu. Yoga ile tanışması da bu dönemde Osho’nun İçsel Yolculuk kitabıyla başladı. Uzunca bir süre Kişisel Gelişim ve Psikoloji alanında okuduğu kitaplarla kendini geliştirmeye devam etti. 2023 yılında Yoga dersleri almaya başladı. Aynı yıl içinde Chi Yoga Eskişehir’in açmış olduğu Yoga Alliance onaylı Eğitmenlik Eğitimine katıldı. Bu eğitim işsel anlamdaki dönüşümünün önemli bir adımı oldu onun için. Yoga’nın yalnızca mat üzerindeki bir pratikten ibaret olmadığını, hayatın içindeki tutum ve davranışlarda da bir çaba halinde olması gerektiğini ona tekrar hatırlattı. Aldığı eğitim ve workshoplarla kendini bu alan üzerinde geliştirmeye devam ediyor. Bu yaşam yolculuğunda kendine ve insanlara hatırlatmayı istediği şey; kendin olarak var olabilmenin çoşkusunu hissedebilmek.


Duygu AFACAN

Duygu AFACAN

1988 yılında Eskişehir'de doğdu. Üniversite için gittiği İstanbul'da spor medyası sektöründe çalışmaya başladı. Uzun yıllar Fenerbahçe, Lig TV, Eskişehirspor gibi kurumlarda iletişim alanında görev aldı. Evde kendi kendine başladığı yoga pratiklerinin ardından bir stüdyoda yogaya başlamasıyla hayata bakışında farklılıklar yaşadı ve 2022 yılında YogaKioo 280 saat Yoga Eğitmenlik Eğitimi'ni aldı. 2024 yılında ise Kioo Retreat Center’da kaldığı bir aylık inziva sürecinde 300 saat ileri seviye uzmanlık programını tamamladı. Eğitimine karar verirken kurumsal sektördeki hayatına da aynı zamanlı veda etti. Öğrenciliğin hayatta daimi olduğunu savunan Duygu, ders vermeye devam ederken aldığı eğitimlerine de hızla devam etti ve ediyor. Bu yıl DevA Yoga Studio'sunu kurdu. Yoga, onun hayatının yaşam rehberi.

 

Eğitimler

  • YogaKioo - 580 saat Yoga Eğitmenlik Eğitimi
  • YogaKioo - 12 saat Asanalarda Çakralar
  • YogaKioo - 30 saat Swing Yoga Eğitmenlik Eğitimi
  • Cihangir Yoga - 40 saat CY Restoratif Yoga Eğitmenlik Eğitimi
  • Cihangir Yoga - 22 saat İleri Seviye Yoga Anatomisi
  • İncili Yoga - 50 saat Çocuk ve Genç Yogası Eğitmenlik Eğitimi
  • Orhan Babaoğlu - Usui Reiki 1. ve 2. Seviye

Ayşegül SEZEN

Ayşegül SEZEN

2000 yılında doğdu. Lisede yabancı dil bölümünü seçtiği sene, İngilizce pratik etme amacıyla Youtube’da yogayla karşılaştı. İlk zamanlar sadece rahatlatma amacıyla başladığı yoga yolculuğu, pandemi sürecinde hayatının önemli bir parçası haline geldi. 2022 yılında Zeynep AKSOY ile Yoga Uzmanlık Programına katıldı. Ardından aynı yılın sonunda Yogakioo 280 Temel Eğitmenlik Eğitimini bitirdi. Asanalarda Çakralar 1 eğitimiyle yogaya, pozlarına, bakışına ve pratiğine derinlik kazandırdı. Kendi yoga pratiğine hamak ekipmanı kullanmanın verdiği keyfi ve yararını görmesiyle Chi Yoga 35 saat Hamak Yogası Eğitmenlik Eğitimine katıldı. 2023 yılında Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İngilizce Öğretiminde Mindfulness dersiyle öğretmenliğe ve eğitime bakış açışı yenilendi. Onun için yoga; kendini ve hayat tanımında büyülü bir yolculuk, kendin olabilme cesaretinde en büyük yardımcı ve yaşamdaki gücü ve özgürlüğü görebilmenin anahtarı.


Duygu ÇALI

Duygu ÇALI

1992 yılında doğdu. Yoga ile 2018 yılında,  yıllarca rafta bekleyen bir kitap sayesinde tanıştı. Bu keşif, zamanla derinleşerek bir yaşam biçimine dönüştü. 2021 yılında Alanya Toroslar’daki Siddashram Yoga Merkezi’nde 200 saatlik Yoga Eğitmenlik Eğitimine başladı. Ardından 2022 ve 2023 yıllarında Serdar Prem Arjuna ile çalışarak 320 saatlik Meditasyon Uzmanlık Eğitimi ve Tantra Temel Modülleri Eğitimini tamamladı. 2024 yılında ise The Yoga Room Eskişehir’de 320 saatlik Yoga Eğitmenlik Eğitimi aldı. Ceza infaz kurumlarında, askeri kurumlarda ve yoga stüdyolarında dersler vermeye başladı. Bu derslerde ruh, beden ve zihin bütünlüğünü merkeze alarak yoga pratiğini bir şifa aracı olarak kullanırken, yalnızca fiziksel esneklik ve güçlenme değil, aynı zamanda içsel dengeyi ve farkındalığı geliştirme fırsatı sunmayı amaçlıyor.Her seviyeden katılımcının kendini keşfedebileceği, bedeniyle bağlantı kurabileceği ve yoga yolculuğunda ilerleyebileceği dersler tasarlıyor.

 


Gülnihal FİDAN

Gülnihal FİDAN

1999 yılında doğdu ve 2017-2021 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon bölümünde lisans eğitimini tamamladı.

Kişisel pratiklerini devam ettirirken aldığı çeşitli eğitim ve okuduğu kitaplarla hayatına farklı bakış açıları ekleyerek yön vermeye devam etmekte. Onun için, “Her an değişiyor, dönüşüyor ve gelişiyor olmanın yanında “nefes ve an” kavramalarını benim için anlamlı bir hale getiren bu alanda bulunmak çok büyük bir keyif…” 

Bu alanda bulunma amacı; yogayı hayatına kattığı ilk günden beri içinde oluşan bu coşkuyu paylaşabilmek ve enerjileri hissedebilmek…

Seminer & Sertifikalar; 
 IFA – Personal Trainer 
 HIS – Yoga Eğitmeni | I. Kademe
 TCF – Pilates Eğitmeni | I. Kademe
 TVGFBF – Fitness Antrenörü | I - II. Kademe
 YOGAKIOO – Yoga Eğitmeni | 280 RYT
 AKASHA YOGA – Yoga Eğitmenlik Eğitimi 80 Saat İnziva Modülü


Çakra Yoga Nedir?

Çakra yoga derslerinde, diğer pratiklerden ayrı olarak odağımızı yalnızca tek çakra üzerinde yoğunlaştırıyoruz. Teorik anlatımla başlayan ve 1 saat 15 dakika süren bu pratiklerde, hem çakralara dair bilgi hem de fiziksel bir deneyimle enerji kanalları üzerinden dengelenme sağlamayı amaçlıyoruz. Çakra yoga derslerimiz tüm seviye üyelerimizin katılımına açıktır.


Yin Yoga Nedir?

Derin bağ dokularını hedefleyen yavaş tempolu ve meditatif bir yoga türüdür. Genellikle yerde pozlar yapılır ve pozlarda uzun süre kalınır. Diğer yoga türlerine göre daha az fiziksel çaba gerektirir. Kasları gevşeterek ve yer çekimine teslim olarak minimum hareketle yapılır. Vücut yavaşça açılır ve derin esneklik kazanılmasına yardımcı olur. Yin yoga sadece fiziksel değil aynı zamanda zihinsel bir pratiğe de odaklanır. Sabrı geliştirmek ve farkındalığı artırmak ön plandadır.


Power Yoga Nedir?

Power Yoga, adından da anlaşılacağı gibi fiziksel güç ve dayanıklılığı geliştirmek için tasarlanmış yoğun bir yoga stilidir. Sürekli hareket kalp atış hızını artırır ve bir tür kardiyo egzersizi sağlar. Aynı zamanda vücudun her bölgesini çalıştıran hareketler içerdiği için dayanıklılığı artırır. Zorlu pozlar ve akıcı geçişler sırasında odaklanma ve nefes kontrolü büyük önem taşır.Bu sayede, zihinsel berraklık ve konsantrasyon artar. Zihinsel odaklanma ve disiplin geliştirmek isteyenler için ideal bir pratik sunar.

Diğer yoga türlerine kıyasla zorluk seviyesi daha yüksektir.


Her Seviye Hatha Yoga Nedir?

Farklı deneyim seviyelerine sahip kişilerin katılabileceği şekilde tasarlanmış derslerdir. Her seviyede, yani başlangıçtan ileri düzeye kadar herkesin katılabileceği pozlar, poz varyasyonları ve akışlar sunulur. Böylece herkes kendi seviyesinde pratik yapabilir ve ilerleyebilir.


Yoga Orta-İleri Seviye Nedir?

Yoga pratiğinde belirli bir deneyime sahip olanlar için tasarlanmış derslerdir. Bu derslerde daha karmaşık pozlar, derinlemesine hizalanma çalışmaları ve gelişmiş nefes teknikleri üzerinde durulur. Dersler daha hızlı bir tempoda ilerleyebilir ve katılımcılardan daha fazla güç, esneklik ve denge kullanmaları beklenir. Baş üstü duruşlar ve ileri seviye arkaya eğilme pozları gibi daha zorlu asanalar da bu seviyede öğretilir.


Yoga 1 Nedir?

Yoga 1 seviye dersleri başlangıç seviyesinden bir adım daha ileri düzeyde olan derslerdir. Katılımcılar burada temel yoga pozlarına aşina oldukları için, bu pozların varyasyonlarına ve daha karmaşık pozlara odaklanırlar. Derslerde denge, esneklik ve güç geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılır. Ayrıca nefes teknikleri ve basit meditasyon uygulamaları da ders programına dahil edilir.


Yoga Başlangıç Nedir?

Yogaya yeni başlayanlar için tasarlanmış derslerdir. Bu derslerde temel yoga pozlarıi nefes teknikleri ve temel hizalanma prensipleri öğretilir. Katılımcılar, yoga pratiğinin temellerini öğrenerek bedenlerini ve zihinlerini nasıl bir araya getirebileceklerini keşfederler. Dersler genellikle yavaş tempoludur ve katılımcıların pozlara güvenle girebilmesi için ayrıntılı yönlendirmeler içerir. Böylece katılımcılar, yogaya sağlam bir başlangıç yapabilirler.